Kirsten Vos
You are beautiful. I’m your finishing touch

Kirsten Vos

Als eigenaresse van Salon Finishing Touch wil ik mij graag aan u voorstellen.

Mijn naam is Kirsten Vos, ik ben een jonge ondernemende schoonheidsspecialiste Apeldoorn en heb sinds 1 januari 2012 mijn eigen schoonheidssalon gelegen in Ugchelen.

Ik ben zeer enthousiast, gemotiveerd, punctueel, leergierig en up to date over alle in en outs van het vak!

Ik heb gestudeerd aan het ROC Rijnijssel Arnhem en sinds februari 2011 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Tijdens mijn opleiding heb ik drie jaar ervaring opgedaan bij verschillende grote schoonheidssalons.

Vervolgens ben ik drie jaar werkzaam geweest bij de Veluwse Bron in Emst als wellness schoonheidsspecialiste. In deze jaren heb ik verschillende cursussen en opleidingen gevolgd: Comfort Zone, Hotstone massage, Amway beautycycle , Hannah huidcoache, Hannah bindweefselmassage, wimperextensions Lash Extend, Simone Mahler en Medik8.

Door mijn ruime ervaring en de mogelijkheid om alle facetten van het vak uit te te kunnen diepen, heb ik kortgeleden ontdekt waar mijn grootste interesse en specialiteit ligt, namelijk huidverbetering. Ik vind het belangrijk om mijn klanten een heerlijk ontspannen gevoel te geven, maar daarnaast ook een zekerheid geven voor een verbetering van de huid op langer termijn.

Na grondig onderzoek en ervaring heb ik nu mijn productlijn op deze specialiteit kunnen laten aansluiten. Momenteel werk ik als schoonheidsspecialiste Apeldoorn met Medik8. Deze producten pakken huidveroudering aan, maar daarnaast ook pigmentverstoringen, grauwheid, verslapping, rimpels, littekens of een onzuiverende huid.

Elke huidconditie is verschillend. Daarom start ik met een huidanalyse en daarop kan ik de juiste producten aanpassen wat u huid nodig heeft.

Waarom ben ik uniek als schoonheidsspecialiste Apeldoorn?

Er zijn momenteel ontzettend veel schoonheidsspecialiste Apeldoorn en omgeving, maar waarom zou u voor mij kiezen?

Allereerst verzeker ik u kwaliteit die we samen aan de hand van de resultaten toetsen. Daarnaast is persoonlijke aandacht een pré in mijn gezellige knusse salon. Ik neem alle tijd voor u en ik zorg voor een heerlijke ontspannen behandeling die altijd van hoogstaande kwaliteit is en gericht is op de lange termijn. Door mijn specialistische kennis komen we altijd tot een voor uw perfect geschikte behandeling met het beste effect.

Kirsten Vos

Uw schoonheidsspecialiste in Apeldoorn!